Alba Iulia , Strada Gheorghe Doja, Nr. 5
Luni - Vineri 08:00-16:00
(+40) 722 411 385

Calitatea EMAAR

EMAAR Buildings > Calitatea EMAAR

Având în vedere prețul competitiv, timpul de execuție scurt, garanția ridicată a acestor construcții de hale metalice semirotunde, reprezintă soluția cea mai benefică și avantajoasă pentru antreprenorii care doresc să înceapă activitatea imediat. Este o soluție care oferă mobilitate în ceea ce privește realizarea proiectului, oferind posibilitatea de a adăuga anexe suplimentare în momentul în care afacerea se dezvoltă.

Despre Materialul Folosit

Pentru realizarea proiectelor de construcții hale metalice semirotunde se utilizează oțelul GALVALUME Plus care este rezistent la coroziune și este acoperit cu un aliaj din aluminiu și zinc. Peste, se aplică un înveliș de rășină acrilică și se tratează termic.

Costurile de întreținere se reduc la zero iar aspectul estetic se păstrează în stare perfectă pentru mult timp.

Certificari ISO Hale Metalice Semirotunde

Caracteristicile Galvalume PLUS

Calibrul Materialului

Materialul folosit pentru halele metalice semirotunde – Galvalume Plus – este special conceput cu un calibru de 22-14.

Strat Protector

Galvalume PLUS este acoperit dintr-un strat protector, uscat, compus din 55% Aluminiu si 45% Zinc

Tehnologie

Galvalume PLUS este considerat de catre experti drept cea mai inovativa tehnologie in structura protectoare – Made in Canada.

Protectie

Protectie sporita si durabilitate asupra metalului.

Lubrifianti De Rulaj

Stratul uscat elimina nevoia de lubrifianti de rulaj.

Standard Galvalume

Tratarea cu ulei a metalului previne aparitia petelor si a amprentelor pe suprafata.

Rezisteta La Ruginire

Galvalume PLUS este de pana la 7 ori mai rezistent la rugina fata de alte materiale de pe piata.

Izolare Termica

Materialul folosit in constructia halelor metalice este un reflector natural de caldura si scade temperaturile din interior cu pana la 10-14 grade pe timpul verii.

Marca Otelului

Otel commercial marca 80/50

Aspect "De Nou" Indelungat

Prezentand o rezistenta ridicata la intemperii, Galvalume PLUS isi mentine aspectul de NOU o perioada mai indelungata de timp.

Experienta Recunoscuta International

EMAAR Buildings reprezinta producatorul nr. 1 mondial de hale metalice semirotunde, oferind clienților săi soluții avantajoase și posibilitatea de a-și lansa afacerile sau a le dezvolta într-un timp mult mai scurt în comparație cu construcțiile tradiționale. 

Soluțiile oferite de EMAAR Buildings oferă cele mai multe avantaje în comparație cu construcțiile tradiționale.

EMAAR Buildings oferă flexibilitate și colaborare fluentă, rapidă și profesionistă pentru toți cei care apelează la serviciile noastre. Toate proiectele realizate de noi sunt eficientizate în fiecare stadiu de producție și oferim raportul maxim de calitate – preț – timp de execuție pentru toți clienții noștri. 

Prin prisma valorilor noastre, clienții noștri beneficiază de produse și servicii optime pentru activitatea lor, conform cerințelor. Pentru a vă face o idee despre gradul de calitate oferit de produsele și serviciile noastre vă invităm să ne parcurgeți portofoliul. 

Imagine Reprezentativa Hale Metalice Semirotunde Emaar

Intrebari Frecvente

Sistemele promovate pentru construcții hale metalice semirotunde promovate și pe piața din România sunt foarte populare și căutate pe scară largă în SUA, Canada și, mai nou în Europa. Principiul de bază a halelor metalice semirotunde este Arcada, un model inovator și practic. Acestea sunt construcții semifabricate de tip modular, având o utilizare pe scară largă în diverse domenii de activitate.

Aceste hale semirotunde reușesc să se diferențieze față de alte tipuri de construcții metalice prin caracterul inovator și prin avantajele pe care le aduce. În plus, reprezintă și o soluție mai puțin costisitoare.

Cheia succesului este să nu te lupți cu concurența. Este mai important să te concentrezi să faci clientul mulțumit și să înțeleagă motivele pentru care soluțiile oferite de EMAAR Buildings se pot plia pe necesitățile sale. Ne diferențiem prin calitatea oferită la fiecare pas în realizarea proiectelor de construcții hale metalice dar și prin calitatea materialelor pe care le utilizăm.

Din momentul în care infrastructura este realizată, timpul de ridicare a unei hale metalice semirotunde este unul foarte scurt. Este o construcție care se bazează pe module și, de exemplu, o hala cu o suprafață de 1000 mp poate să fie ridicată în maxim 3-4 zile. Termenul de execuție se stabilește și în funcție de complexitatea fiecărui proiect în parte.

Conform estimărilor generale, proiectele de construcții hale metalice semirotunde sunt foarte avantajoase din punct de vedere al costurilor, ajungând să fie cu până la 70% mai economice în comparație cu o construcție tradițională. În plus, un alt avantaj este acela că se pot folosi imediat fără a mai fi necesare investiții suplimentare.

Pentru construcția unei astfel de hale metalice semirotunde se utilizează oțel de cea mai bună calitate în combinație cu aluminiu și zinc, cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație ce asigură procesul de fabricare. Compoziția materialelor asigură o rezistență sporită indiferent de condițiile climatice la care este expus.

Pentru aceste construcții hale metalice semirotunde garanția este de 30 de ani pentru cele construite în mediu marin și de 50 de ani pentru cele construite în condițiile climatice din România, fiind cea mai mare perioadă de garanție oferită de un producător din acest domeniu.
De asemenea se ofera garantia de buna executie conform legilor in vigoare.

Datorita pretului redus in primul rand, EMAAR Romania este un partener care ofera servicii complete – proiectare , executie , garantie.

Doresti Sa Incepi Un Proiect?

Ia legatura cu unul dintre specialistii EMAAR Romania pentru a cere o cotatie de pret sau pentru a afla mai multe detalii despre produsele din gama noastra!