Alba Iulia , Strada Gheorghe Doja, Nr. 5
Luni - Vineri 08:00-16:00
(+40) 722 411 385

Despre Noi

EMAAR Buildings > Despre Noi

Despre EMAAR Romania

Nucleul producției noastre este format din specialiști cu peste 35 de ani experiență în construcții hale metalice, hale semirotunde. EMAAR Buildings oferă solutii profesioniste și accesibile pentru toți antreprenorii. Halele metalice construite de noi au reprezentat soluția perfectă pentru cei 40.000 de clienți la nivel mondial care au optat pentru acest tip de cladiri.

Formăm o echipă unitară de conducere și de producție destinată complet în scopul satisfacerii clienților noștri. Aceste hale metalice semirotunde contruite de noi cuprind atât execuția propriu-zisă cât și serviciile conexe.
Aceste hale metalice reprezintă construcții originale, complete și cu o serie de avantaje precum posibilitatea de economisire a resurselor financiare alocate pentru deschiderea unui sediu destinate producției sau depozitării.

Aceste servicii de construcții hale metalice semirotunde reduc în mod considerabil costurile cu manopera și investiția în materiale de construcții, chiar și cu un procent de 70% în comparație cu construcțiile tradiționale.

Demersurile necesare pentru construcții hale metalice semirotunde sunt mult mai simple în comparație cu construcțiile tradiționale, putând astfel beneficia de o soluție rapidă ce permite lansarea rapidă a afacerilor noi pe piață.

Misiune

Încă de la începutul activității noastre, misiunea noastră este aceea de a oferi soluții complete și profesioniste tuturor antreprenorilor și nu numai. Oferim calitate, profesionalism și soluții personalizate pentru toate proiectele indiferent de complexitatea lor.

Viziune

În scopul realizării viziunii și misiunii noastre, filozofia EMAAR Buildings are la bază clădirea unor aptitudini și valori atât fașă de angajați cât și față de colaboratori și clienții care apelează la serviciile noastre de construcții hale metalice. Inovarea și eficiența pe toate planurile, reprezintă una dintre cele mai importante aspecte.

De ce EMAAR Romania este alegerea potrivita?

Având o experiență de peste 35 de ani în domeniul proiectării și execuției de construcții hale metalice semirotunde, EMAAR Buildings pune la dispoziția ta produse și servicii de înaltă calitate pentru toate proiectele, indiferent de complexitatea lor. Putem realiza construcții hale metalice pentru destinații multiple precum: industriale, comerciale, agricole, office și civile.
Compania noastră a luat naștere din dorința de a simplifica și de a oferi soluții rapide pentru toți antreprenorii pentru care este vital ca începerea producției să aibă loc cât mai rapid. De-a lungul timpului ne-am formulat strategia de dezvoltare pe cerințele și tendințele prezente pe piață în fiecare moment, astfel încât să putem oferi tuturor clienților noștri soluții potrivite și avantajoase. Astfel, politica EMAAR Buildings este aceea de a oferi întotdeauna un raport calitate – preț avantajos.
Pentru obținerea unui deviz cu titlu informativ al investiției tale tot ce trebuie să faci este să ne contactezi și îți vom face o estimare de preț cât mai corectă pe baza informațiilor transmise.

Noi continuăm progresul de succes al companiei prin a oferi o gamă de servicii complete care includ:

 

  • Fundații, elevatii beton armat și pardoseli elicopterizate

  • Proiectare completa DTAC + PT

  • Verificare cerinta A1 si A2

  • Servicii de fasonare otel beton

  • Elemente prefabricate din beton armat : fundatii ,stalpi ,grinzi, pereti

  • Proiectare structuri metalice

  • Execuție structuri metalice

  • Confectii metalice

  • Montaj structuri metalice

  • Montaje panouri, fațade etc.

 

Toate lucrările noastre sunt însoțite de documentația legală prevăzută de legislația în vigoare. Demararea lucrărilor pornește începând din momentul în care s-au obținut toate autorizațiile necesare pentru a construi pe terenul vizat pentru desfășurarea activității companiei tale. Beneficiază chiar azi de expertiza noastră profesională și pune în aplicare proiectele tale care ar putea să dezvolte afacerea ta și să o ducă la un nivel superior.

Prin construcții hale metalice semirotunde vei putea beneficia de soluții la ,,cheie” pentru afacerea ta și vei putea beneficia de un raport calitate – preț excelent. În comparație cu construcțiile tradiționale vei putea să economisești și vei beneficia de un set de avantaje deosebite.

Top Motive Pentru Care Ar Trebui Sa Alegi EMAAR Romania

1

 

Reprezentant Oficial

EMAAR Buildings este reprezentantul oficial în Europa al celui mai mare producator mondial de hale semirotunde.

2

 

30 Ani Garanție!

Toate halele metalice marca EMAAR Buildings dispun de o garanție valabilă 30 de ani, susținută direct de producator - garantie nemaintalnita la nici un alt competitor.

3

 

Galvalume PLUS By Dofasco Canada

Ne mândrim cu faptul ca EMAAR Buildings este singurul furnizor de hale metalice semirotunde din lume care oferă cea mai lungă garanție pentru produsele din catalogul nostru - 30 de ani, daorită materialului ultra-calitativ pe care îl folosim Galvalume PLUS by Dofasco Canada

4

 

100% Spatiu Utilizabil

EMAAR Buildings pune la dispoziție clienților săi hale semirotunde metalice cu 100% spațiu interior utilizabil – fiind posibilă extinderea acestora oricând este necesar.

5

 

Hale Metalice Usor De Construit

Halele metalice semirotunde marca EMAAR Buildings sunt exact proiectate astfel încât îmbinarea pieselor este PERFECTĂ și RAPIDĂ!

6

 

6 Stiluri De Bază

Pentru a putea să beneficiezi de toate avantajele oferite de serviciile de construcții hale metalice semirotunde îți punem la dispoziție o gamă variată de modele și posibilități prin care poți să ieși în evidență și să te diferențiezi de competitorii tăi.

7

 

Calitate, Durabilitate Și Versatilitate

Cladirile metalice / halele metalice semirotunde furnizate de EMAAR Buildings sunt construite din cele mai rezistente materiale din piață, ele fiind ușor de întreținut, durabile, rezistente la incendii și condiții meteorologice extreme!

8

 

Serviciul Clienti

Echipa de profesioniști EMAAR Buildings asistă clientul și prestează servicii calitative pe tot parcursul colaborării – punctul inițial de contact, proiectare completa DTAC+PT, procesul de achiziționare al halelor metalicel, finalizarea construcției.

9

 

Aprobat De Administratia Serviciilor Guvernamentale USA

Halele metalice semirotunde marca EMAAR Romania, produse si aprobate în SUA, conforme cu agrementarile si legislatia in vigoare din Romania

10

 

Mandria De Proprietate

In calitate de reprezentant oficial în Europa al celui mai mare producator mondial de hale semirotunde , indrăznim să ne mândrim cu peste 40.000 de hale metalice semirotunde / construcții metalice , vandute ,proiectate, si construite în decursul a 35 de ani de activitate. Alege să faci și tu parte din proprietarii de hale semirotunde EMAAR Buildings!

Citeste Mai Multe Despre Emaar Romania:

Doresti Sa Incepi Un Proiect?

Ia legatura cu unul dintre specialistii EMAAR Romania pentru a cere o cotatie de pret sau pentru a afla mai multe detalii despre produsele din gama noastra!